smittar demens? isåfall ska jag anmäla min skola för deras praktikplatser

SKIT OCKSÅ, ligger och kollar på Lost och så tänkte jag att jag skulle gå och göra mig iorning innan jag tittar på nästa avsnitt men så tänkte jag för mig själv nu borstar jag inte tänderna för jag vill äta lite chocklad vad tror ni jag står och gör 5 minuter senare? BORSTAR TÄNDERNA SÅKLART!!!!!!!

SKIT
SKIT
SKIT
SKIT

nu kan jag liksom inte äta chocklad, det är sjukt äckligt när man borstat tänderna!!!

ja, jag det är ett väldigt stort problem i mitt liv!!

bajamaja kön

Lite saker som jag hänt på senaste tiden.

Jag har fått jobb och jag har redan börjat jobba, jepp!!
Jag trivs jättebra och jag är flitigare än vad jag hade trott.

jag var på lundakarnevalen. Jepp, det var kul.
Jag var enda tjejen i vårt gäng men det var lika kul för det.


Måste bara säga att man träffar på en jävla massa härliga människor i bajamaja kön, nästan så jag känner att jag saknar vissa av dem. Först träffade jag tre killar som jag faktiskt kände igen, men vet inte varifrån. Jag kanske har fel för mig. Men en av dem var så jävla kissig så han tänkte kissa i kön och så började han knäppa upp byxorna, jag hittade en mugg på marken och sade att han kunde kissa i den istället och det tänkte han göra men sen sa jag till han att det nog var bäst att han stoppade in snoppen i byxorna istället och det höll hans kompis med om. Fast den var ju aldrig riktigt ute, men nästan iallafall. Sen snackade vi lite allmänt om allting och vi blev ju riktigt bra vänner, kön var ju så jävla trång så man kom ju väldigt nära varandra man såg ju nästan ut som ett par man stod där och nästan höll om varandra (jag misstog folk för att vara par hela tiden), så man lärde ju känna varandra rätt snabb haha. Vi blev riktigt bra vänner, riktigt vänskap skulle jag säga. Sen orkade deras kompis inte vänta länge, han ville att de skulle gå och kissa i någon buske.

Vi sa adjö och det kom tårar från hans ögon, han ville inte gå men kände sig tvungen.
"Om det här är ödet så ses vi igen"
Jag tog honom i handen samtidigt som hans kompis drog i honom, våra händer släppdes och vi skiljdes åt i ren förtvivlan. (Hoppas ni fattar när jag är ironisk)
Sedan träffade jag skitgullig liten tjej (till och med rätt mycket mindre än mig, och jag hade ändå inte klackar) träffade henne vid ett senare tillfälle vid öltältet och hon var sken upp som en sol "Hej åhhh min bajamaja kompis". Jag tror hon och jag hade kunnat bli asbra vänner, men vi blev liksom bara bajamajakompisar. Som nämnde innan var det väldigt svårt att skilja på om folk var ett par eller inte, hon stod nära en annan kille (läs om honom i nästa inlägg när han kommer i bråk haha) och jag var helt säker de var ett par, han stod jättenära henne och vi alla tre pratade. men sen visade sig att de inte alls var ett par, då slog de mig att någon säkert trodde jag var ett par med min första bajamaja kompis som jag skiljdes från i början.

När jag då stod vid min första lilla fyllekompis såg vi två lesbiska stå och hångla jajamensan sen helt plötsligt stod den ena av dem vid oss (Kön flyttade sig ganska mycket) Men hon var också mycket kortare än mig så hon lyckades säkert smita igenom alla utan att någon såg det. Så vi stod och pratade med henne ett slag och berömde henne för hennes supersnygga örhängen som hon gjort själv med kapsyler och vi fick reda på att hon gick design i skolan. En annan sak som vi fick reda på var att tjejer är förjävliga just när de gäller bajamajer. Det tar liksom 20 minuter för dem att bli klara där inne. jag och de andra killarna jag träffade i kön var sjukt arga på några tjejer som var där inne, en av killarna skakade på hela bajamaja dasset hahaha. SJUKT KUL, men jag var faktiskt på killarnas sida den här gången, de stod säkert och sminkade sig där inne och smörjde in sig med bodylotion.

Sedan så träffade vi en snusade kryllhårig norrlänning, hon var väldigt rolig.

tänk detta med värsta norrlänning dialekten
Norrlänningen: På bussen till pajala....
Lilla söta tjejen: åhhh populär musik från vittula
Norrlänningen: jaa haha, JA PA bussen till pajala sitter där en snusmomrik och snusar och jag bara......

Ja vi fattade inte ett skit, vadå en snusmomrik där bak i bussen? en staty eller en riktig människa? Men det var bara att hänga med liksom.

Jag: Bor du i Pajala?
Norrlänningen: Nej, jag kommer från LUULEE
Vi: Va? Luleå?
Norrlänningen: Ja luleåå, men vi säger luuleee


Sen hände de lite annat roligt, men det orkar jag inte skriva om haha.

Snyggast just nu!!!

lite ögongodis för mig och lite till Sandra eftersom hon inte insett hur bra och snygg han är ännu!! :)
Hoppas på att hon gör det innan studenten!!!! ;)


Tisdagen den 18 maj

Idag var Annette och jag hos Rosita, en jättebra spåtant :) Helt underbar var hon, så härligt och roligt att prata med henne! Hon sa bl.a.

att jag är en gammal själ, har levt jättemånga liv. Många fler än resten av min familj och vänner, det är inte ofta man har en sådan gammal själ som jag har.

Mitt förra liv levde jag på 60-talet (Big suprise va? haha) men jag dog väldigt ung, jag var 27, 28 när jag dog. Jag var sångerska då också men ingen jätte känd men höll ändå på med musik. Jag följde Beatles och var vän med dem, och jag var väldigt god vän med Cynthia Lennon (John Lennons första fru). Hon sa att det var därför som jag kände att jag inte riktigt passade in här i denna tiden med musiken och allt för jag dog så ung i förra livet, jag kände mig inte färdigt med det och jag saknar liksom 60-talet. Jag ville gärna att detta livet skulle ha börjat där det förra slutade. Kul va? och jag nämnde aldrig min fixering vid 60-talet.

Annette var min mamma i ett tidigare liv haha, det sa hon både till mig och Annette. Annette gick in först och då hade hon sagt så till Annette, din vän där ute har du varit mamma till i ett tidigare liv. HAHAHA, så himla kul! Det är därför vi passar så bra tillsammans sa hon.

Min Farfar var där, och hon sa en massa om mig som han sade.. och då kände jag något på kinden som en puss och jag tog mig på kinden och då sa Rosita, "det är bara din farfar som pussar dig" så himla häftigt!!

Jag har bl.a. blivit mördad, varit med i krig, våldtagen och mördad, blivit sjuk och dött i mina förra liv.

Men i detta livet kommer jag att leva länge, och hon berättade min framtid och allt. Vad jag kommer att jobba med, vart jag kommer att bo, min blivande man osv haha sjukt häftigt och sen berättade hon en massa andra saker om mig och mina nära och kära som stämmer helt sjukt hur hon kan veta det.

Hon sa en massa, men vissa saker vill jag hålla för mig själv. Jag måste åka till henne igen någon gång, det var fantastiskt! :)


Jag har cravings som en gravid kvinna

hatar att vara sjuk, inte för att man är sjuk utan för att man tycker så synd om sig själv såhär låter jag typ:

Sofia 1: åhhh, jag är sjuuuk så synd det är om mig nu buuhuu. Nu ska jag bädda ner mig med lite glass

Sofia 2: Tänk nu på studenten, jag har ju själv sagt att jag ska gå ner iallafall 3 kilo tills dess

Sofia 1: men jag är ju faktiskt sjuuuk, man får passa på. Glassen kan väl inte stå och ruttna iallafall.

Sofia 2: Jag ska inte ta glass, jag ska inte, jag ska inte!!!!!!!!!!!!!!

Går fram till frysen och suktar ett tag sedan tar jag ut glassen

Sofia 1: åhh, bäst att jag tar lite hallon till det, lite grädde och strössel och chocklad till det också.

Sofia2: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!Är det inte meningen att man INTE ska ha matlust när man är sjuk? och varför kunde jag inte bli den typen av sjuk?


inte lätt att hänga med

liten lista på söndagen

doft: snor (jag är sjuk och lite snuvig) men det värsta är att jag har någon form av halsfluss, camilla med vi har tydligen smittat varandra!

sound: ljudet av TV:N

lektyr: inte mycket idag, har pluggat lite matte. Tänkte sätta på Lejonkungen för andra gången (hyrde den i fredags, har den bara på VHS annars)

mat: Vi åt något kinesiskt men nyss åt jag marängsviss.

sötsak: Marängsviss&choklad
kvällens heureka:
ingenting faktsikt, ska lägga mig och läsa.

samtalsämne:
studenten, håller på med inbjudningskorten (jag vet att jag är sen, men de är faktiskt klara nu)


Egentligen vet jag inte alls vad lekstyr eller kvällens heureka betyder men jag bara chansade och tittade vad personen innan skrivit men det kanske inte alls blir rätt, jag har aldrig hört de orden förut. Kanske något nytt? som för några år sedan när alla började kalla stranden för playan, jag fattade inte ett skit och jag skämdes för att fråga också, så jag bara hängde på och låtsades veta men till slut var jag tvungen att fråga för det höll inte längre, jag visste aldrig vart vi skulle eller vart vi skulle träffas eller ifall det ordet just dök upp i samtalsämnet bland kompisar satt jag som ett frågetecken och försökte hänga med.

Det är inte lätt att hänga med bland alla nya ord och desutom tyckte jag inte alls att det passade sig att stranden kallades för playan.


Lejonkungen

Idag har jag varit hos Annette och sjungit! Lika roligt som alltid, har även varit i skolan en sväng. Har gjort färdigt ett arbete precis som måste vara inne idag, inte världens lättaste arbete precis.

Idag blir det en skön hemmakväll, eller har varit, eller det är klockan är ju snart tio. Så vi sitter här med godis och annar smaskigt. Nu ska jag kolla på lejonkungen, nej jag växter aldrig upp! Älskar verkligen Disney filmer och jag kommer lipa lika mycket som jag alltid gör när Simbas pappa dör, jag växer aldrig ifrån det.


byggarna

där är byggare hemma hos oss. Vi ska göra om vår trädgård, den har inte blivit omgjord sedan 1961 eller de var det årtalet huset gjordes. Så här sitter jag i mjukisbyxor i vardagsrummet och de är i trädgården utanför. De undrar nog varför jag inte är i skolan, jag skäms lite tänk så tror det att jag skolkar eller så tror det jag inte har något liv alls. (ja, jag tycker det är lite pinsamt).

Vi fick ögonkontakt han och jag för ett tag sedan och jag försökte le lite grann man han totalt dissade mig, inte ens ett leende fick jag. Bara en blick som såg ut att säga "Vad gör du här? varför är du inte i skolan? har du inget bättre för dig än att sitta där och glo på oss medan vi arbetar?, jag ville bara skrika "Jag är ledig IDAG och jag sitter faktiskt här med datorn och pluggar" jag försökte visa upp skolboken sådär lite snyggt men då tyckte han nog jag var ännu konstigare.

Jag försökte ta en bild på honom också, den andra gubben fick jag ingen bild på, men här är den ena av dem. Det såg de ut som om han kom på mig, han tittade liksom lite. Men jag räddade mig ur situationen väldigt bra tyckte jag.


Okej, kanske ingen bra bild. Men den duger! Han är där längst ut i hörnet, jag tror han försökte smita.


Jag hemma hos mormor för ett tag sedan, ja jag gör nästan alltid miner på foton. Jag gillar inte att vara seriös, det blir liksom mycket bättre när jag inte är det.

jag hatar att vara fast i något program jag egentligen bara vill ska ta slut

Visst är det jobbigt när man ska äta frukost och så sätter man på tv så är något sånt program på där man ska ringa in och lösa ett ord eller i detta fallet en triangel och jag kan bara inte stänga av. Jag måste liksom veta det där svaret. Det jobbigaste idag är att ingen svarar rätt, nu har det stått på i mer än en timme och ingen har svarat rätt och jag måste liksom sitta kvar annars kommer jag för resten av mitt liv undra vad de där triangel svaret var. Jag ringer inte in själv men har ändå försökt lösa det. Sedan är de ju alltid någon sådan gammal 80-åring som vinner som bara har några år kvar i livet, känns lite meningslöst. (nej nu var jag taskig! men lite så känns de ju ändå)

Jag får väl göra andra saker sålänge som att börja plugga, har tre stora arbeten plus två prov att göra färdigt. Ett arbete som ska vara inne denna veckan och de två andra i början på nästa vecka. Sen ska jag klara två Matte prov innan den 28:onde maj. Känns som att alla lärare har höga tanker om sina elever vilket känns lite konstig med tanke på vilken skola jag går på. (nej inte någon särskola) men alla på min skola är så slöa. Hur många hade ens gjort ett projektarbete? inte många iallafall. Vissa hade typ börjat dagen innan och vissa hade inte börjat överhuvudtaget. Men jag är iallafall stolt över mig själv, fick MVG (whooho!!) och det är jag värd med tanke på hur mycket tid jag faktiskt la ner.


översnygga Brigitte Bardot

RSS 2.0