valborgTrevlig Valborg!!!!

Själv har jag gått svettig i stan idag, vilket härligt väder!!

Här kommer en låt med dem bästa i världen, rolling stones de gör mig alltid på bra humör!! :D

Django James
Jag har utecklat en liten annorlunda musiksmak på sistone, eller ja dvs sedan igår då jag nämnligen bestämde mig för att kolla upp Georgia May Jaggers pojkvän. Visste att han hade ett band som hette Django James & the midnight squires, men tänkte vad kan komma ur den lillskiten liksom. Han är så liten och ser ut att vara runt 13 år. Men he took me by suprise. Han är ju mycket coolare när man hör han prata och sjunga än när man ser han på bild. Riktigt cool låt, annorlunda och han har en grym röst och han kom på att han kunde sjunga när han var 14 vilket inte kan vara så längesedan, haha men han är typ runt 17-18 tror jag. Sedan har han skön stil och ett fågelbo på huvudet. Hans pappa är Dave Stewart från Eurythmics (nej hans mamma är inte Annie Lennox). Men ännu coolare är ju att hans svärfar är Mick Jagger. Nu är han ju inte gift med Georgia men man kan väl säga så ändå?


Först tänkte jag, wtf ser Georgia i denna killen? men det börjar falla samman.


Med sin pappa Dave Stewart och Katy Perry

ehhh fågelbo??

OBS; Detta är för Sandra


Min favorit i Skins, hur kan man liksom inte gilla honom? Bara för snygg!!
Men Sandra håller inte med mig alls, hon tycker han är motbjudande och detta ser jag som en möjlighet att irritera henne.

Denna bilden är Endast till för Sandra! denna bilden är endast tilll för Sandra! denna bilden är endast tilll för Sandra!

den där Ian...

Jag skulle gärna vilja vara Nina en stund nu... Han är så sjukt snygg!
Varför börjar nästan alla i serier dejta? och dessa två spelar inte ens ett par i Vampire Diaries.Nu ska jag kolla på Bridget Jones.

Puss och kram!!

Vampire Diaries, how come you taste so good?

har inte skrivit på några dagar, men har haft fullt upp med påsken och desutom mår jag inte så bra. Har en jäkla huvudvärk. Idag har jag joggat puh! Måste verkligen få upp min kondition. Den är verkligen sämst, skäms ju nästan. Det var jobbigt att springa idag men det kanske inte är så bra om man joggar samtidigt som man röker. Får tänkta på det till nästa gång, haha.

Förresten så är jag besatt av Vampire Diaries, helt sjukt bra serie. Visst den har lite likheter med Twilight men dessa böckerna är faktiskt skrivna på 1990 talet altså före twilight böckerna. Serien blir bara bättre och bättre. SE DEN! Plus där är två snygga vampyrer tillskillnad från Twilight där de bara är en och jag lovar dessa vampyrerna är lika snygga om inte snyggare. (ja, jag har börjar tröttna på robert pattinson). Det är iallafall vampyrerna Stefan Salvator och hans lika snygga brorsa Damon. Han som spelar Damon har varit med i Lost.Avslutar med en låt jag joggade till idag, sjukt bra att träna till.
Men dom är alltid bra: Rolling Stones!!
(och ja, det var bra att han slängde av sig kepsen i videon för den såg förjävlig ut)

Brown Sugar how come you taste so good?
Just like a young girl should!RSS 2.0