studentveckan

jag är sjukligt glad för att jag tar studenten på fredag, läängtar så att de pirrar i kroppen bara jag tänker på det :) Student veckan började igår med lärarmiddag och sen utekväll på bl.a. tages och än sålänge har det varit askul, hade riktigt kul igår. Något av de roligaste var nog dock när jag såg mina två filmkunskap lärare Kristofer och fredrik stå och dansa haha. De är så jäkla roliga, jag kommer sakna deras lektioner de var nog de roligaste på alla tre åren.

Ikväll blir det Inferno med alla studenterna!!


EN sak jag är så jäkla ledsen över är att jag inte kan gå på peace and love får panik bara jag tänker på det, Patti Smith ska fan dit och jag kan inte ens gå :(  Mando diao hade jag även mer än gärna sätt men de är iallafall unga och från sverige så de kommer jag säkert se många gånger. Jag har ju sätt patti förra sommaren men vafan henne hade jag gärna sätt 100 gånger till..


Marilyn Monroe

Grattis till Marilyn Monroe som fyller 84 år idag, eller skulle fyllt. Hon lever ju vidare ändå. <3 Håller på att läsa en bok om hennes liv, Blonde heter den. Riktigt bra och sorlig, hennes liv var inte lätt.


RSS 2.0