28 Februari

Idag fyller Thelma 10 år och Farmor som fyller 70 den 29 februari men eftersom de är ett skottår så firar vi idag! Och en som också skulle fyllt år idag är Brian Jones, han skulle blivit 68 år..  Grattis!!!Bob Dylan, obsession.

Jag har blivit en äkta Bob Dylan nörd, älskar honom. Han är så fucking cool. Ärlig och rak. Han har lyckast utan att ha speciellt bra röst, men hans röst är ändå underbar. De som inte förstått sig på detta geniet ännu har inte fattat musik över huvudtaget.


Köpte denna klipp boken med Bob Dylan på Bokia rean när jag var i Helsingborg med Elin. Ascool bok med en massa roliga bob dylan grejer.


En Biljett till Bob Dylans konsert 4 December, 1964. Jag var där, de var en fantastisk konsert ;) nä men Tyvärr var jag inte född ännu men jag vet att jag kollade ner från himmlen och visste att han där snubben, han kommer att bli en legend ;)


Handskrivna låt texter från bl.a. Talking New York, Blowin' in the wind, Like a rolling stone mm..
Sjukt häftig!

skitkväll


Victor Norén


orkar inte göra ett skit denna kvällen.
Mina ögon svider och jag håller på att somna.

Victor Norén

Här är han, snyggaste mannen på hela planeten!
Mannen jag ska gifta mig med haha. Jag har hittat min Mick Jagger ;)
Sjukt lik Mick, bra de för jag är trött att få en konstig blick när jag säger att jag tycker att Mick Jagger är snyggast i världen och ingen tror att jag är klok "HALLÅÅÅ JAG MENAR NÄR HAN ÄR UNG!!!" nu ser han ju rätt gammal och rutten ut. Men hade nog inte tackat nej ändå, det är liksom Mick Jagger. Han är sexig ändå! ;)
Men Victor, du snor första platsen!!!

Things

saker jag längtar efter:
Våren
solen
att kunna gå ut utan att frysa
studenten
sommarkvällar
att projektarbetet ska bli färdigt

Saker jag tycker om:
Satisfaction med rolling stones
min vovve
Spiderchicks vit Chocklad mousse
att dra ner rök i mina lunger, tyvärr!
Ikoner från förr te.x. Marianne Faithfull, Sharon Tate, Anita Pallenberg
Jagger familjenMick Jagger och Marianne Faithfull

24 februari

Jag fick verkligen ingen sömn i lördags till söndags. Vi gick inte och la mig förän halv 8 på morgonen sen vaknade jag igen halv 9.

Saker jag ska göra idag:
Au Pair ansökan
Projektarbete
Pizzakväll hos elinSharon Tate


trött

klockan är halv 5 och jag är trött och nästan blind...
ser knappt utan linser...

nu ska jag sova hemma hos elin

puss


100 höjdareHAHAHAHA.

hämnden är ljuv

Enligt mitt Medium Erica som jag var hos i fredags så ska jag bara arbeta och de stämmer ju eller arbeta och arbeta jag ska på APU i fyra veckor och det såg hon. Men det blir en hel del arbete. APU är det värsta jag vet. De är så hemskt och så ofta börjar man typ kl 7 på morgonen och ibland kommer man inte hem förän 10 på kvällen. Sen är de flesta så sura också. USCH USCH! Erica sa att de skulle utnyttja oss lite, oss elever. De hade inte så mycket personal. Idioter! Jag ska hämnas. Vi får se hur bara!


nu ska jag sova, de är ju en dag imorgon också. Fast helst skulle jag bara vilja gå i ide och sova fram tills mitten av april typ. Det hade varit skönt.

Mina mästerverkÄr så stolt över min nya kamera, tyvärr har jag inte så mycket att fota nu för tiden. Den är lite för stor för att ha med i skolan kan jag tycka. Känns inte lämpligt! Får vänta tills sommaren.


Torr humorJag gjorde de ändå och jag njöt av det.....

man menar vad man säger

Min mamma går alltid runt och sjunger massa gulliga ramsor om min hund charlie för han är så gullig. De är liksom något hon bara gör när hon lagar mat eller något. Men idag blev de inte lika gulligt längre haha.

Mamma står och lagar mat

Mamma: Challe, balle, bulle, knulle oj... de var inte menningen

men det tror jag. Hon glömde bara bort att jag stod där.

Förresten Greek går på TV just nu, det måste vara världens töntigaste serie på länge. Speciellt om man sänder en tv serie söndagar kl 18 då kan de inte ha många tittare.TÖNT Charlie, som jag fotograferat med min nya kamera. Han försöker se snäll ut men jag lovar skenet bedrar.


RSS 2.0