Peace and LoveJÄÄÄÄÄÄÄÄKLAR!!!!!!! Har velat till Peace and love nu ett tag för Mando Diao spelar ju, gick precis in och kollade och vad ser jag då? ATT PATTI SMITH KOMMER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag fick en panik attack typ... NU MÅSTE JAG TYP DIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Började skrika hahahaha

"

Patti Smith [US]

Punk / Rock

Ett riktigt kärt återseende väntar oss i sommar. Patti Smith uppträde hos oss 2006 och höll på att välta hela Borlänge centrum med sin fantastiska show. För er som är lite yngre och inte känner till denna fantastiska dam kan vi meddela att hon under 70-talet var en av de största artisterna, en föregångare till den tidiga punken, och än idag fortsätter Patti Smith att inspirera nya artister och grupper. Kanske har du hört hitlåtar som ”Gloria”, ”Frederic” eller ”Because the night”, som hon faktiskt fick av Bruce Springsteen. Vänta er en magisk spelning utöver det vanliga, när en levande legend står på scen i Borlänge, enda spelningen i Sverige i sommar!"Nu har jag bara ett problem, Vem ska jag åka dit med? Ingen verkar ju vilja, fy vad tråkigt! men jag måste dit!!!!Kommentarer
Postat av: sandra

haha vad kul!:)

2010-03-10 @ 14:16:11
URL: http://zerozeroni.blogg.se/
Postat av: sandra

hade gärna åkt på festival om de hade kommit några bra band;) funderar på way out west! den har bäst bokningar enligt mig iår!

2010-03-11 @ 14:30:29
URL: http://zerozeroni.blogg.se/
Postat av: sandra

njä tycker inte något band på peace&love är värt att slösa så mycket pengar på och de band jag tycker är bra har jag redan sett innan :p då går jag hellre på en festival där de kanske är mindre artister men bättre.

2010-03-11 @ 21:27:03
URL: http://zerozeroni.blogg.se/
Postat av: Sébastien

Jag kan identifiera de flesta av personerna på bilderna i din "header", men vem är den blonda kvinnan till höger om Debbie?

2010-03-11 @ 22:04:02
URL: http://popstitute.blogg.se/
Postat av: Sébastien

Sv: Aah, Nico såklart! Nu när du säger det är det ju väldigt uppenbart. :-)

Jag gillar Nico, även om hennes musik (som soloartist) är rätt disharmonisk... :-p

2010-03-12 @ 20:00:51
URL: http://popstitute.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0